21 Haziran 2012 Perşembe

Simay'in İlk Dişi Çıktı :-)




Bizden Hepinize Merhabalar...
Baslikta'da yazdigim gibi Simay'in ilk disi cikti :) cok sukur.
Bu postu kac gundur yazim diyorum hep bi yogunluktan dolayi yazamadim, aslinda disimiz gecen hafta simdi uclari birazdaha buyudu ve cok fena isiriyor bu minicik inciyle bile:)

ilk disini babamiz farketti, ben okadar bekliyordum ne zaman gelcek gelsin artik diye :)
 ilk zamanlar cok az belli belirsiz gibiydi, hemen elimize bi cay kasigi altik oraya degdirdik ki tik tik ses cikiverdi nasil sevindik nasil:)
Disimiz cikana kadar bana hic buyumuyor gibi geliyordu ama dis ciktiktan sonra artik benim kizim kocaman oldu diyorum :)
Emeklememiz daha hic yok cabalamiyor bile ama ayakta durmayi pek bi seviyor, koltugun kenarina koyuyorum baya bi ayakta kaliyor ve artik kendi kendinede oturmaya basladi masallah benim kuzuma baya buyudu.






Gunelerimiz cok yogun geciyor, ozellikle ek gidaya baslayali, sabah,ogle ve aksam gunluk yapip yedir kaldir derken aksami ediyoruz, bir yere gidelim dersek bi isimiz mutlaka kaliyor.
Suan 8 aylik Simay ek gidaya baslayali kilomuz biraz artti ve suan 8 kiloya yaklasmistir sanirim,sabah,ogle ve aksam yedirmeme ragmen kilosu normal ve burdaki doktorumuz diyor sadece oglen pure yedircekmisim oda hazirlardan.
Doktorumuzu isime geleni dinliyorum isime gelmeyeni dinlemiyorum yada bana dogru gelen seyleri yine kendim uyguluyorum ,onada evet evet diyorum :)

Kizimin gunes gozlukleride hazir ama hala dogru durust gunes goremedik, hep yagmur hep yagmur ,artik disariya gitmeyide biliyor, dis kapiya varinca hemen guluyor, geri dondugum zaman ciglik cigliga bagiriyor beni goturmuyosun diye :) ozellikle giden birilerinin arkasina agliyor ,artik yurumeye basladiginda alir ayakkabilari gelir kalk gezmeye gidelim diye :)
Allah'ima binlerce kez sukur ediyorum, bir zamanlar mucize gibi geliyordu bana bu gunleri gormek ama simdi gerceklesti Rabbim herkeslere nasip etsin insallah...


Cuma sabah insallah Almanya yolcusuyuz, anneanne ve dede ziyareti icin,pazartesi yada sali donucez, bikac gunluk ziyaret bile bize cok iyi gelcek, hem onlari cok ozledik hemde bu havalardan biktik biraz degisik hava alip gelelim:)

Allaha Emanet Olun...








17 yorum:

PEMBE MASALLAR ATOLYESİ dedi ki...

ilk dişiniz hayırlı olsun artık sıra adımlarada ....

Unknown dedi ki...

Ayy ay yerim ben onun o minik dişini:)
Hayırlı olsun canım,Rabbim nice nice güzellikler,sevinçler yaşatsın inşAllah..
Öpüyorum ikinizi de :*

Nurşen Aksoy dedi ki...

Ay yerim onun dişini..şimdi nasılda şekerdir..gözünüzaydın..Allah kolaylık versin..bunlar onun en güzel ama zor günler..sevgiler..

Fatma dedi ki...

Hayirli olsun disiniz,darisi bize insallah.ek gida isi gercekten cok zormus ozellikle herseyi evde yapinca,Sabah giriyorum mutfaga aksam cikiyorum.bizimkide biliyor gezmeyi,evin icinde basimi acik goruyor,disari cikarken kapandigim an anliyor gezmeye gidildigini,:)basiyor sevincten cigligi.buradada havalar yagmurlu yaz gelemedinbir turlu...
Size iyi yolculuklar...

Noblesse dedi ki...

çok tatlı maşallah, şu yanaklar tam sıkmalık, iyi yolculuklar.

Unknown dedi ki...

Maaşallah kuzu çok tatlı yerim o dişleri.İyi yolculuklar

!! HASKUMAS !! dedi ki...

Öncelikle miniğe geçmiş olsun geçicek bunlar inşallah gelin olduğu günleride görürsünüz selametle gidiniz dönünüz

emreyle hayat dedi ki...

ilk diş hayırlı olsun, emeklemek için acele etmeyin bence bizimki 8,5 aylık emekledi, 11 aylık yürüdü.Bazı çocuklar birden ilerliyor :)

emreyle hayat dedi ki...

ilk diş hayırlı olsun, emeklemek için acele etmeyin bence bizimki 8,5 aylık emekledi, 11 aylık yürüdü.Bazı çocuklar birden ilerliyor :)

Lezzetli Sanatlar dedi ki...

Simay'ın dişi hayırlı uğurlu olsun. Tatlı şirin Simaycımın en tatlı günleri artık.
Benim çocuklarım büyüdü, bebekleri özlüyorum.
Artık bir diş buğdayı pişirmen adettendir.
Hayırlı Almanya yolculukları dilerim.
Adana'dan sevgiler, Pırıl.

RüZGaR GüLü dedi ki...

Oyyy oyyy yerimm yerimmm onun disini beenn..
MaasAllah,SuphanAllahh....
Kuzum benim cok tatli olmus.

yasemin tasarim evi dedi ki...

İlk dişin sevinci ilk adımların sevinci gibi. Artık o sulu mamaları değil kendince yiyecekleri ısırıp yiyecek. Hayırlısı olsun:)

GÜLDEN-PETRA ÜRÜNLERİ-tıklayınız dedi ki...

NE ŞEKER KURABİYESİN SEN YERİM SENİ .ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

CANIM BENİM...
NEDE YARAMAZDIR HUYSUZDUR...
TADINI ÇIKARIN...

Adsız dedi ki...

ilk disiniz hayirli olsun canim, artik devami hizli bir sekilde gelmeye baslar...sonra yürümeye hatta kosmaya baslar iste o zaman yandin :)) (mehay)

Tost Makinası dedi ki...

güzel çalışma ve paylaşım için teşekkürler..

ceyda dedi ki...

Allah analı babalı büyütsünn aminn