18 Mart 2013 Pazartesi

Uzunn Uzun Aradan Sonra Bizden Haberler ve Instagram...

 
 
Uzun zamandan sonra herkese Merhabalar...
Oncelikle blogumu nekadar cok ozlemisim uzun zamandan sonra bisey yayinlamak beni heyecanladirdi dogrusu:)
Blogumdan uzak kalmamin sebebi 7 aydir evde bilgisayarimin olmamasiydi,eski bilgisayarimin ekrani kirilinca hic acamadim tamirciye verdik olmayacagini soylediler, daha sonra bi baska tanidik ben bakayim dedi ona verdik oda olmaz dedi, aslinda israrla yaptirmamin sebebi icinde kizima ait bircok resimlerin olmasiydi ,ama olmadi bircok resimlerimiz hep gitti :( ozellikle bebeklik resimlerin cogu yok oldu hala hep aklimda o resimler ama olmusla olacaga care yok derler:(.
Yeni bilgisayarida bugun yarin derken sonunda aldik, normalde ben hic bilgisayarsiz duramazken bu 7 ay aramamamin tek sebebi ve suclusu ise INSTAGRAM'di diyebilirim :)
Evet tam 9 aydir ben instagram sakinlerindenim, orasi oyle guzel bi resim paylasma programiki birsuru sevdigim ,sevenim,arkadasim, dostum oldu.
 
Suana kadar 839 resim paylasmisim, 2713 beni izleyen insanlar kazanmisim, 432 harika insani yakin takibe almisim ,daha ne olsun dimi :) iste ordan vazgecemeyecegimin sebepleri bunlar.
Simdiye kadar ve bundan sonra ben hep ordaydim ins orda olacagim,hala kayit olmayan sizleride beklerim...
 
 
 
 
 Orada neler mi paylasiyorum? Yedigimiz-ictigimiz, yaptigimiz-bozdugumuz, gezdigimiz-toztugumuz yani kisacasi icimden ne geliyorsa onu diyebilirim.
 
Hatta ve hatta diyette olanlarin listesini duzenliyorum, her hafta kilo bildirimi yaparak ilk 3e kimler girmis onu belirleyip her hafta yeni bi liste duzenliyorum, iclerinde bende dahil olmak uzere ,listeye ilk 75 kisi  ile baslayip, suan 25 kisi ile devam ediyoruz, bu sekilde daha iyi motive olabilincegini dusundugum icin liste duzenledim, bende dogum sonrasinda 14 kiloyu vermis durumdayim, suan eskikilomadonuyorum'daki,taylan kumelinin listelerine baslamis durumdayim, insallah bi 7 kilo daha verirsem bu sekilde cok daha guzel olacak benim icin.
 
 
 
  
Bu uzun ara sirasinda zaman oyle hizla akip gidiyorki hizina yetisemiyoruz.
1 ayi gecti ben Fransa'nin Orléans sehrine tasindim, aylar oncesinde esim ve abisi is yeri satin alinca bizede buraya tasinmak dustu :).
Orléans  harika bi sehir, evim carsi merkezine cok yakin, yaninda koskoca gunluk ugradgimiz cok guzel bi parkimiz var, carsinin yakin olmasina ben cok sevinirken, parkin evin yaninda olmasina kizim cok seviniyor, o parka ugramadan yoldan gecmeme hic izin vermiyor, illaki oraya ugrayip biraz oynadiktan sonra evimize donucez :)
 
Buraya tasinmadan once sadece bu parki biliyordum baska hic bi yeri bilmiyordum, bu teknoloji saolsun telefonun haritasindan nereye gitmek istiyorsam orayi bulup elime telefonu alarak adim adim giderek sehri tanimaya basladim, hala tanimaya ve kesfetmeye calisiyorum, burada yanlizim kimsem yok hic tanidigim gelip ,gidebilecegim kimsem yok ama mutluyuz gunun 24 saati kizimla mesgul olmakla geciyor, canim sIkilmaya zaman bile olmuyor dogrusu.
 
 
 
 
 Kizim en son buraya yazdigimda 9-10 aylikti, suan 17 aylik kocaman tatlimi tatli bi okadarda cok cadi bi kiz oldu, suan yuruyor ve hatta istedigi biseye ulasmak icin kosturuyor :) .
Baba baba demeyi cok seven anne kelimesini cok nadir hatta isi dustugunde soyleyen , pepeeyi nerde gorse taniyan,salatalik ve yogurt yemeye bayilan bi kiz oldu artik benim kizim :)
 
Simdilik bizden bukadar, diyette oldugum dolayisiyla yeni tarifler deneyemiyorum ama cok daha onceden yapip resimledigim tariflerim var insallah yakin zamanda kizimin dogum gunu partisi ve diger tariflerle yayinda olacagim.
 
Herkese musmutlu ve guzel bi hafta dilerim saglicakla kalin...
 
 

 
 
 

7 yorum:

Noblesse dedi ki...

hoşgeldin, arayı açma:)leziz tariflerini bekliyoruz:)))

Strasbourgdaki Istanbullu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Strasbourgdaki Istanbullu dedi ki...

Blogundan bihaberdim ben, artik takipçinim seve seve :) ama instagramdan takip etmek daha kolay oluyor :)

SeriousLily dedi ki...

Merhaba, tekrar bugün dönmüş olmanız ne şans, bende bloğunuzu şimdi keşfetmiş çok cici ve yararlı olduğuna hükmedip takibe almaya karar vermiştim. bende yeni bloggerlardanım, bana da beklerim:)

Güloanne mutfakta dedi ki...

Öncelikle atamıza HOŞ GELDİN iyi olmana sevindim.arayı açmasan iyi olur sevgiler

Fransali Gelin dedi ki...

Tekrar hosgeldin canim :) simay'in fotograflarini kaybetmene çok uzuldum :( hard diskini falan çikarttirip taktirip alabilseniz olmazmi birseyler acaba?
Turkiye'de kesin yaparlar ya :(

Oznur (100de100 Marifet) dedi ki...

Hepinize cok tesekkur ederim, insallah yakinda yeni tariflerimle donucem :)