1 Haziran 2010 Salı

MISIR UNLU KARNIBAHAR KIZARTMASI



karnibahar kizarmasi genelde normal unla yapiliyor ama ben misir ununla yapiyorum devamli daha da bi lezzetli oluyor.

Kullanılan Malzemeler:

1 tane karnibahar
kizartmak icin yag
3 yumurta
2 su bardagi misir unu
bir kase yogurt
1dis sarimsak
tuz
 
Tarifin Hazırlanışı:

tencereye su koyup kaynatiyoruz, karnibahari parcalayip, yikayip,kaynayan suda hasliyoruz, haslanan karnibahari,suzup, buyuk parcalari bulum,ilk once yumurtaya,sonra misir ununa batirip, tavaya koydugumuz yagda kizartiyoruz, kizartinca servis tabagina alip,arzuya gore,uzerine sarmisakli yogurt dokup servis yapiyoruz.
AFIYET OLSUN...




Hiç yorum yok: