20 Haziran 2010 Pazar

JÖLELİ KİRAZLI VE KİVİLİ PUDİNG


Tatlimi yaparken joleyi cok fazla sogutmadan biraz ilik pudingi uzerine dokunce,ikisi biraz karisir gibi oldu siz kesinlikle joleyici iyice dondurup,pudungide baya ilik dokerseniz onuc daha mukemmel olur
Benimkide tamamen karismasada biraz goruntu bozuk oldu
Tam yazlik hafif bir tatli

Kullanılan Malzemeler:
1 paket vanilyali puding
yarim paket cikekli jole
yarim paket sade veya muzlu jole
puding icin 3,5 bardak sut
kiraz
kiwi


Tarifin Hazırlanışı:
Her iki joleyide uzerindeki tarifin yarisina gore hazirlayin
joleleri bardaklarin veya kadehlerin yarisina kadar koyup icine cekirdekleri cikarilmis 2 kiraz ve dilimlenmis kivi koyup ,buzlukta bardaklari egimli bi sekilde koyup bikac saat donmasi icin bekliyoruz
pudingi koyup uzerine sutunu koyup pisiriyoruz,puding iyice soguduktan sonra ,buzluktaki jolelerin kenarina pudingi koyup cikolatali kiraz ve kiviyle susleyip ,buzdolabinda sogumaya birakip,soguk olarak servis yapiyoruz.
AFIYET OLSUN...






Hiç yorum yok: